Dzirkstele.lv ARHĪVS

Iespēja iegūt bezmaksas ekskursiju

Iespēja iegūt bezmaksas ekskursiju

Latvijas skolēnu kolektīviem no 1. līdz 4. klasei tiek rīkots kolāžu konkurss. Konkursa galvenā balva - autobuss ekskursijai visai klasei uz Starptautisko Ledus skulptūru festivālu Jelgavā.

Lai piedalītos konkursā, klasei jāizveido kopīga kolāža par ledus festivāla tēmu - Brīnumzeme. Darbam var tikt izmantoti jebkādi materiāli, un tas var tikt izpildīts jebkurā tehnikā. Piedalīties konkursā tiek aicināti visi Latvijas skolēnu kolektīvi (no 1. līdz 4. klasei), klases veidotā kolāža jāiesniedz līdz 2014. gada 14. janvārim.

Pirmās vietas ieguvēju klasei tiks piešķirti balvā apmaksāti transporta pakalpojumi uz Jelgavu un atpakaļ, kā arī ielūgumi uz 16.Starptautikso Ledus skulptūru festivālu, 2014. gada 8. februārī, Uzvaras parkā, Jelgavā.

Gadījumā, ja pirmā vieta tiks piešķirta klasei no Jelgavas pilsētas, tad tā iegūs apmaksātus autobusa pakalpojumus vienas dienas garumā uz jebkuru Latvijas pilsētu (turp un atpakaļ) savas klases ekskursijai, kā arī ielūgumus uz 16. Starptautisko Ledus skulptūru festivālu, kurš Jelgavā notiks no 7. līdz 9. februārim. 1. vietas ieguvēju galveno balvu nodrošina draudzīgā tūrisma aģentūra „ekskursija.lv”.

Pēc žūrijas ieskatiem, kolāžu konkursa dalībniekiem (klasēm) kopumā tiks sadalīti 2000 ielūgumi. Katrs klašu kolektīvs drīkst iesniegt tikai vienu kolāžu. Konkursu organizē Jelgavas pilsētas pašvaldības iestāde „Kultūra”.

Konkursa nolikums un anketa pieejama mājaslapā www.kultura.jelgava.lv.

Starptautiskais Ledus skulptūru festivāls, Jelgavā norisināsies jau sešpadsmito reizi. 2014. gada festivāla tēma ir „Brīnumzeme”. Festivālā piedalīsies 30 mākslinieki no 8 valstīm.