Dzirkstele.lv ARHĪVS

Dzelzceļa ielā – pagaidu ietve

Diāna Odumiņa

2010. gada 2. decembris 12:21

2768
Dzelzceļa ielā – pagaidu ietve

"Liels paldies domes varenajām galvām, kuras izdomāja noplēst trotuāru uz Dzelzceļa ielas (Gulbenē - red.) jau jūnija vidū, bet nav pacentušās to salabot. Tagad, lai aizietu uz staciju, vajag iet pa ielas vidu vai pa Robežu ielu!" tā iedzīvotāji raksta "Dzirksteles" portālā, forumā paši atverot diskusiju par šo tēmu. Minēts arī secinājums: "Dome noplēsa, domei jāsalabo!"

Gulbenes pilsētas pārvaldes vadītājs Osvalds Lucāns "Dzirkstelei" atbild, ka ietve ir sakārtota pagaidu variantā. Ietvei ir uzbērts drenējošais slānis un pa virsu grants, kā arī raupjāks materiāls.

 

"Trotuārs jau sen kā ir pielabots. Tāds tas paliks līdz Dzelzceļa ielas rekonstrukcijas laikam. Tagad ir vienkārši uzlabotas iespējas cilvēkiem iet pa ietvi. Kad nākamgad rekonstruēs Dzelzceļa ielu, tad pamatīgi tiks sakārtots arī trotuārs," saka O.Lucāns.

 

"Dzirkstele" jau rakstīja, ka šogad Gulbenē netika pabeigta plānotā astoņu ielu, tostarp Dzelzceļa ielas, rekonstrukcija, jo SIA "8 CBR" nepabeidza darbu Gulbenē un lauza līgumu ar pašvaldību. Pašvaldībai tāpēc jāizsludina jauns iepirkums. Pagaidām vēl tas nav noticis.