Dzirkstele.lv ARHĪVS

Pie Bērzu sākumskolas automašīnām jāpeld

Diāna Odumiņa

2010. gada 21. oktobris 09:39

1748
Pie Bērzu sākumskolas automašīnām jāpeld

Līdz ar rudens lietavām Gulbenē, Vidus ielā, pie Bērzu sākumskolas izveidojusies milzu peļķe. Automašīnām, kas brauc pa šo ielu, neatliek nekas cits kā vien burtiski peldēt. "Dzirksteles" uzmanību šai problēmai pievērš kāda gulbeniete, kas piezvanīja redakcijai.

"Nav saprotams, kāpēc šeit tā izskatās, kaut Gulbenē taču noticis mazo ielu remonts! Kad notiek skolēnu vecāku sapulces skolā, viņu automašīnām ir jāpeld pa ūdeni. Tur ir jūra!" saka zvanītāja. Gulbenes pilsētas pārvaldes komunālās saimniecības nodaļas vadītājs Jānis Krastiņš "Dzirkstelei" saka, ka pārmaiņas šajā problemātiskajā ielas posmā būs, taču ne šogad.

 

Viņš stāsta: "Tur tā nelaime, ka Gulbenē pārtrūka 2.kārtas ielu rekonstrukcijas projekts. Tas notika tajā brīdī, kad grasījāmies ķerties pie remonta šajā ielas daļā. Tāpēc pilsēta par saviem līdzekļiem paaugstināja trotuāru pagaidu variantā, lai bērni var normāli aiziet uz skolu. Patīrījām arī notekgrāvi, iespējams, ka tagad tur ir sagūlušas lapas. Varam vēl paskatīties. Tomēr rekonstrukciju šajā ielas posmā šogad neviens nesola. Pašvaldība par saviem līdzekļiem neko nevar un nedrīkst darīt. Nākamgad, kad atsāksies pilsētas ielu 2.kārtas darbi, tiks sakārtota brauktuve šajā vietā. Tad arī uz ielas vairs nebūs bedres."