Dzirkstele.lv ARHĪVS

Izrauj un pārnes pieturvietas zīmi

2010. gada 14. septembris 12:57

1655
Izrauj un pārnes pieturvietas zīmi

"Dzirksteles" lasītāja aktualizējusi tēmu par huligānisku ceļa un pieturvietu zīmju bojāšanu, kas palaikam aktuāli ne tikai Stāmerienas pagastā, bet arī citviet novadā.

"Vēlējos Jums nosūtīt bildes, lai parādītu arī citiem, kas notiek Kalnienā jauniešu bezdarbības rezultātā. Dīvaini ir tas, ka šī pieturas zīme ir diezgan tālu no vietas, kurp pārnesta, tādēļ rodas jautājums - kas un kāda iemesla dēļ paveica šādu neģēlību. Zīme bija novietota pašā Kalnienas centrā. Nav nekāds īpašais notikums, jo jaunieši bieži pastrādā visādus nedarbus mūsu ciematā," "Dzirkstelei" elektroniskā vēstulē raksta Ausma Zariņa. Viņa arī atsūtījusi fotoattēlu.  

Stāmerienas pagasta pārvaldes vadītājs Ainārs Brezinskis par notikušo uzzināja no "Dzirksteles". Viņš saka, ka atbildes, kas un kāpēc noticis, laikrakstam jāmeklē akciju sabiedrībā "Latvijas valsts ceļi" vai Valsts policijā, nevis pagasta pārvaldē.

 

Akciju sabiedrības "Latvijas valsts ceļi" Vidzemes reģiona Gulbenes nodaļas vadītājs Laimonis Aumeisters solīja, ka situāciju noskaidros akciju sabiedrības "Latvijas autoceļu uzturētājs" Gulbenes ceļu rajona darbinieki. Viņi būs tie, kas, pamatojoties uz līgumu par autoceļu uzturēšanu ikdienā, novietos izņemto pieturvietas zīmi atpakaļ. Tiks arī novērtēts, vai tā ir vai nav sabojāta. Ja bojājumus konstatēs, iespējams, par notikušo tiks rakstīs iesniegums policijai.