Dzirkstele.lv ARHĪVS

TESTS. Ko par tavu personību liecina mīļākā un netīkamākā krāsa?

Esotericblog

2018. gada 1. augusts 18:40

972
TESTS. Ko par tavu personību liecina mīļākā un netīkamākā krāsa?

Pelēka
Apdomā – kādas krāsas tev patīk un kādas tu neciet? Kādas patīk tavai labākajai draudzenei un draugam? Lūk, ko tās liecina.

Šī krāsa ir neitrāla, tā neuzbudina un nemierina.

Ja šī ir tava mīļākā krāsa, tas nozīmē, ka tu apzināti norobežojies no ārējās ietekmes, lai saglabātu pilnīgu mieru un iekšēju nosvērtību. Tu esi noslēgta un atturīga, nemēdz izrādīt savas jūtas.

Agresīvi, darbīgi un aizrautīgi cilvēki pelēko krāsu necieš. Tiem šķiet, ka pelēkums liecina par garlaicību, nomāc interesi par dzīvi. Viņi dzenas pēc spilgtiem iespaidiem, nebūt negribēdami nonākt ārpus dzīves vērpetēm. Uzmanies! Asu izjūtu kāre un bailes no vientulības var novest pie sakariem ar nelāgiem ļaudīm.

Zila
Šī krāsa simbolizē cenšanos pēc līdzsvara. Zilā krāsa nozīmē iespaidošanos, pieķeršanos, uzticību.Cilvēks, kuram šī krāsa patīk vislabāk, neveiksmes gadījumā viegli krit izmisumā.

Bet tev nekādā ziņā nepatīk zilā krāsa? Tas liecina, ka tevi moka iekšējs nemiers un ilgas pēc pārmaiņām, kuras palīdzētu atbrīvoties no garlaicības un skumjām, kuras tevi ik pa laikam pārņem. Tikai nerīkojies pārsteidzīgi, izturies pret apkārtējiem cilvēkiem un sarežģījumiem iecietīgi un pacietīgi, ar labvēlību. Tā tu iegūsi draugus un iekšēju līdzsvaru.

Zaļa
Šī krāsa nozīmē pastāvību, nevēlēšanos piedzīvot pārmaiņas. Zaļā krāsa ir stabilitātes simbols, tā nodrošina līdzsvaru un pārliecinātību par sevi.

Ja cilvēkam vismīļākā ir šī krāsa, tas nozīmē vēlmi pašapliecināties, vēlmi pārliecināties par savu pilnvērtīgumu. Tie, kuriem šī krāsa patīk vislabāk, mēdz būt taisnprātīgi un bez kompromisiem tiecas īstenot to, ko nolēmuši.

Persona, kura necieš zaļo krāsu, bieži žēlojas par citu cilvēku pārliecīgo prasīgumu, jūtas aizvainota un pamesta. Tā gribētu būt možāka, aktīvāka, taču nespēj saņemt dūšu, lai pieņemtu lēmumu.

Violeta
Šī krāsa ir divu pretēju toņu savienojums - sarkanās (impulsīvo dzīvesspēku simbola) un zilās (maigas uzticības un padevības simbola saplūsme.

Tie, kuriem patīk violetā krāsa, viegli ļaujas citu ietekmei, taču gribētu ari paši ietekmēt citus. Visbiežāk viņi rada ap sevi harmonijas un līdzsvara gaisotni, tomēr nereti šaubās, pieņemot lēmumus.

Cilvēki, kuriem nepatīk violetā krāsa, bieži vien ir egoistiski, neciešami, tiranizē tuviniekus, pūlēdamies izveidot tos par ideāliem. Tomēr viņiem nevajadzētu censties pašiem nokļūt priekšplānā, liekot pirmajā vietā savas vajadzības un iegribas, labāk būtu vērtēt otru objektīvi un iecietīgi.

Brūna
Brūnā krāsa veidojas no sarkanās un dzeltenās. Tā simbolizē dzīvi bez Sarežģījumiem un ķildām. Pieķeršanās brūnajai krāsai nozīmē spēcīgu vēlmi pēc atpūtas un atslābināšanās.

Ja tev nepavisam nepatīk brūnā krāsa, tas nozīmē, ka Tu nepieņem nekādu ikdienību, garlaicību un rutīnu, banālus problēmu risinājumus.

Sarkana
Sarkanā ir dzīvesspēka krāsa. Tā simbolizē nevaldāmu tiekšanos pēc atzīšanas, dzīves pilnības. Un ir stimuls darboties, izrādot aktivitātes visdažādākajās jomās. Ja tu izvēlies sarkano krāsu, tas nozīmē, ka gribi dzīvot pilnvērtīgu dzīvi, darboties enerģiski. Tomēr papūlies rīkoties apdomīgi, mierīgi apsverot visus “par” un “pret”, lai izvairītos no riska un nejēdzīgiem piedzīvojumiem.

Tie, kuri necieš sarkano krāsu, jūt nepatiku pret agresivitāti.

Dzeltena
Šai krāsai raksturīgs caurspīdīgums, tā rosina labu garastāvokli. Šī krāsa simbolizē atklātu telpu, atbrīvošanos no visa, kas žņaudz un spiež.

Cilvēki, kuriem patīk dzeltenā krāsa, tiecas pēc neatkarības.

Tie, kuri necieš šo krāsu, uzskata to par paviršības Un vieglprātības pazīmi. Šī krāsa viņiem šķiet pārāk spilgta, kliedzoša, nepatīkama.

Melna
Šī krāsa tuva tiem, kuriem liktenis darījis pāri. Un tomēr šādi cilvēki turpina pretoties dzīves triecieniem.

Ja tev nepatīk melnā krāsa, Tu negrasies ne no kā atteikties, taču vari vilties savās lielajās cerībās.