Dzirkstele.lv ARHĪVS

Basketbola turnīrā “Vasaras līga 2021” Gulbenē iet karsti

Inita Savicka

2021. gada 3. augusts 09:58

476
Basketbola turnīrā “Vasaras līga 2021” Gulbenē iet karsti

Basketbola turnīrā “Vasaras līga 2021” iet karsti gan tiešā, gan pārnestā nozīmē. To “Dzirkstelei” apstiprina viens no turnīra organizatoriem Gatis Rikveilis.

Viņš stāsta, ka mači ir ļoti interesanti, ir notikušas elpu aizraujošas spēles un komandas demonstrē lielisku cīņas sparu. Spēles laukumā dodas gan olimpiskais čempions Daumants Dreiškens, gan vietējie veterāni G.Rikveilis, Māris Sniķis, gan basketbola leģendas Raimonds Gabrāns, Pāvels Veselovs, kā arī Māris Baranovskis. Spožu sniegumu demonstrē arī Gulbenes jaunie basketbolisti.
“Mums patiešām ir daudz labu basketbolistu, kuri spēlē ar lielu azartu. Vakar pabeidzām regulāro čempionātu. Ir noskaidrotas visas astoņas komandas, kuras spēlēs ceturtdaļfinālā. Tagad sāksies ceturtdaļfināli. “Vasaras līgā” iet ļoti interesanti un arī vēl gaidāmas interesantas spēles,” saka G.Rikveilis.

Viņš stāsta, ja viss notiks pēc plāna un laika apstākļi nepatraucēs, tad ceturtdaļfināls ir ieplānots šīs nedēļas nogalē, pusfināls – nākamnedēļ, savukārt 21.augustā plānots noslēgums, kad tiks izspēlētas medaļas. Viņš neņemas prognozēt, kura komanda plūks uzvaras laurus, jo daudzās komandās ir spēcīgi un līdzvērtīgi spēlētāji, piemēram, “Narekā”, Gulbenes sporta pārvaldes komandā, “Prince”, “Laiks izklaidei”.