Dzirkstele.lv ARHĪVS

Sestdien Galgauskā - “Gulbenes novada jauniešu diena 2021”

Sestdien Galgauskā - “Gulbenes novada jauniešu diena 2021”

14.augustā Galgauskas “Dabas zāles” apkārtnē notiks “Gulbenes novada jauniešu dienas 2021” aktivitātes*.

“Diena sāksies ar aktivitāti “NeBaiļu faktors”, kas ir komandas spēle, kuras laikā būs jāpārvar dažādi šķēršļi, pārvietojoties gan pa sauszemi, gan pa ūdeni. Bet šī nebūs vienīgā aktivitāte, būs vēl arī dažādas citas izklaides iespējas, piemēram, netradicionālās sporta aktivitātes, iespēja dejot zumbu, klausīties sarunas ar influenceriem, dzirdēt koncertu, redzēt šovu un piedalīties vēl citās aktivitātēs, bet vakaru noslēgt ar ballīti. Tieši tāpēc ieplāno 14.augustu pavadīt Galgauskā!”saka Gulbenes novada jauniešu centra “Bāze” sabiedrisko attiecību speciāliste-lietvede Lelde Bašķere.

Lai piedalītos “NeBaiļu faktorā”, jābūt vismaz 15 gadus vecam, jāizveido komanda piecu cilvēku sastāvā, jāpiesaka dalība spēlē - zvanot uz tālruni 26354557 vai rakstot e-pastu “jc.baze@gulbene.lv”, un jāierodas uz reģistrāciju, kas sāksies jau no pulksten 13.00. Piebilstams, ka šajā spēlē var nākties arī sasmērēt apģērbu. Veiklākā un saliedētāka komanda tiks arī pie balvām.

“Gulbenes novada jauniešu dienas 2021” noteiktais epidemioloģiskās drošības līmenis – dzeltenais – daļēji drošais līmenis, kas nozīmē to, ka ieeja ar derīgiem Covid-19 vakcinācijas, pārslimošanas, negatīva testa sertifikātiem. Svarīgi atcerēties, ka līdzi arī nepieciešams ņemt personu apliecinošu dokumentu (pase vai ID karte). Bērniem līdz 12 gadu vecumam vakcinācijas, pārslimošanas, negatīva testa sertifikāts nav nepieciešams. Ieeja uz aktivitātēm - brīva.

No pulksten 12.30 līdz 16.15 būs iespēja bez maksas veikt ātro Covid-19 testu. No pulksten 16.00 darbosies arī izbraukuma kafejnīca.

*Aktivitātes tiks fotografētas/filmētas, iegūtie dati tiks izmantoti publicitātes nolūkos.

20210811-1113-novada-jauniesu-diena-2021