Dzirkstele.lv ARHĪVS

Dāvanu komplekti ir labākā dāvana

.

2021. gada 2. oktobris 00:00

194
Dāvanu komplekti ir labākā dāvana

Meklējot dāvanas savējiem svētkos, vēlamies viņus no sirds iepriecināt ar ko lietderīgu un arī mīļu. Dāvanu komplekts ir labs veids, kā apvienot noderīgu un mīļu dāvanu vienā, kā arī izvēlētajai dāvanai piešķirt īpašu vērtību. 
Šajā rakstā lasi vairāk par to, kādus dāvanu komplektus veidot un kāpēc tas ir lielisks dāvanas pasniegšanas veids.


Dāvanu komplekti – skaisti un vērtīgi

20211001-1100-dzirkstele-davanu-komplekt

Veidot dāvanu komplektus nozīmē atrast vienu galveno dāvanu, ko pēc tam papildināt ar saistītām lietām. Tādā veidā tiek ievērota dāvanas tematika un dāvana izskatās pilnīgāka. Tas ir labs veids, kā papildināt izvēlēto dāvanu un piešķirt tai personalizētu apsveikumu. 

Lūk, daži piemēri par to, kā tu pats vari veidot noderīgus dāvanu komplektus saviem mīļajiem svētkos.

Termokrūze ar gardu tēju

Ja galvenā dāvana ir termokrūze, tad ir labi to papildināt ar gardu tēju vai kafiju pēc jubilāra gaumes. Tādējādi termokrūzi varēs izmantot ikdienā kopā ar jau saņemto tēju. Dāvana būs vēl īpašāka, ja pārzināsi jubilāra gaumi un pareizi izvēlēsies tēju vai kafiju.

SPA apmeklējums ar vannas bumbu

Savukārt, ja dāvana ir SPA apmeklējums, tad ir labi to papildināt ar kādu skaistumkopšanas preci, piemēram, vannas bumbu. Tas izveidoto dāvanu komplektu padara skaistāku un arī piešķir kopējai dāvanai mierpilnu atpūtas tematiku.

Kino biļetes ar konfektēm

Vēl viena dāvanu komplekta ideja ir kino biļetes ar konfektēm. Ja kino biļetes dāvanas saņēmējs varēs baudīt konkrētajā dienā un laikā, tad klāt pievienotās konfektes priecēs jau dāvanas saņemšanas brīdī. Kino biļešu alternatīva var būt koncerta, teātra, operas u.c. pasākumu vai izrāžu biļetes.


ZeDavanuKomplekti.lv – noderīgais ar garšīgo

20211001-1100-dzirkstele-davanu-komplektDāvanu komplektu veidošanā specializējas pašmāju zīmols ZeDavanuKomplekti.lv. Tas ir interneta veikals, kas padara dāvanu pasniegšanu īpašāku – pievienojot galvenajai dāvanai kādu skaistu un gardu papildinājumu. 

Visbiežāk ZeDavanuKomplekti.lv zīmola veidotie dāvanu komplekti darbojas pēc principa – noderīgais apvienojumā ar garšīgo. 


Populāras dāvanu kartes

ZeDavanuKomplekti.lv piedāvājumā ir pieejamas FromMe.lv dāvanu kartes dažādiem atpūtas un izklaides veidiem, kā arī praktiskiem pirkumiem. Vislabākais veids, kā dāvanu kartes padarīt personiskākas, ir pievienot tām klāt kādu gardumu. Tādā veidā FromMe dāvanas kļūst vēl īpašākas, ja saņēmējs var baudīt pievienoto dāvaniņu jau uzreiz.



UDENSPUDELE.LV piedāvājums

Vēl ZeDavanuKomplekti.lv ir plašs piedāvājums no interneta veikala UDENSPUDELE.LV. Par galvenās dāvanas bāzi tiek izmantotas ilgtspējīgās ūdens pudeles, termokrūzes un arī termosi. Tie būs īpaši aktuāli kā Ziemassvētku dāvanas. 

Ūdens pudeles tiek skaisti papildinātas ar Rāmkalnu konfektēm vai Skrīveru gardajām šokolādēm. Termokrūzes un termosi tiek papildināti ar beramo tēju vai kvalitatīvu un aromātisku kafiju. 

ZeDavanuKomplekti.lv piedāvājumā ir vēl dažādi citi dāvanu ideju varianti. Atliek vien izvēlēties jubilāram atbilstošāko un dāvanu komplektu komanda parūpēsies par pārējo!