Dzirkstele.lv ARHĪVS

Jebkuram ir pa spēkam iemācīties jaunu valodu

.

2021. gada 24. oktobris 00:00

42
Jebkuram ir pa spēkam iemācīties jaunu valodu

Valodu zināšanas viennozīmīgi ir bagātība. Īpaši mūsdienās, kad robežas izzūd un starptautiskais tirgus ir daļa no ikdienas. Protams, jaunas valodas apguve ir liels un nopietns izaicinājums. Tādēļ mēs, pieredzes bagātā Mirtego komanda, esam izveidojuši valodu kursus online jeb iespēju apgūt jaunas zināšanas tiešsaistē. Pie mums atradīsiet gan tādas populārākas valodas kā angļu, krievu, vācu un franču, gan pavisam eksotiskas izvēles iespējas kā kurdu, lībiešu vai japāņu.

Mācies individuāli vai grupā

Mūsu valodu kursi online ir veidoti gan tiem, kas vēlas strādāt individuāli, gan tiem, kas labāk pilnveidojas nelielā grupā. Mēs nodrošinām ikvienam individuālu pieeju un pielāgošanos kā ikdienas ritmam, tā mācīšanās tempam. Ja izvēlēsieties valodu apgūt individuāli, pasniedzējs pielāgosies Jūsu vēlmēm un vajadzībām. Bet ja dosiet priekšroku apmācībām grupā, iegūsiet lielisku pieredzi sadarbojoties ar citiem studentiem. Grupu nodarbības piemērotas arī tiem, kas pārzina valodas pamatus un vēlas to praktizēt un pilnveidot mācību procesā. Kursu programmā iekļautas dažādas svarīgas sadaļas, bez kurām nav iedomājama kvalitatīva valodu apguve. Jaunu vārdu apgūšana palīdzēs papildināt zināšanas, bet gramatikas uzdevumi - izprast valodas uzbūvi un pielietošanas iespējas. Lai valodas mācīšanās būtu pietuvināta reālai tās izmantošanai, ne tikai teorijai, kursā iekļauta gan rakstītprasmes attīstīšana, gan sarunu veidošana. Apgūstot valodu saņemsiet dažādus rakstu darbu uzdevumus, gan nodarbību laikā veidosim sarunas un diskusijas, kas palīdzēs izjust un saprast valodu.

Pirms uzsākt nodarbības - izmēģini

Protams, pirms sākt ko jaunu māc bažas, vai tas būs īstais lēmums. Tāpēc, lai mazinātu šaubas un dotu iespēju izmēģināt kā realitātē tas notiek, piedāvājam testa nodarbību. Šīs nodarbības laikā jūs uzzināsiet kā norit valodu kursu online nodarbība. Kā arī mēs novērtēsim jūsu zināšanu līmeni, kas ļaus piemeklēt piemērotāko pasniedzēju. Un lai darbi sokas veiksmīgi, dosim ieteikumus kā valodu apgūt turpmāk. Ja vēlaties tiešsaistē pārbaudīt savas valodu zināšanas, Mirtego mājaslapā atradīsiet testus, kas ļaus novērtēt jūsu prasmju līmeni.

Mirtego zinošie pasniedzēji tic, ka ikvienam ir pa spēkam iemācīties jaunu valodu. Un ne velti, starp mūsu pasniedzējiem ir gan speciālisti ar vairāk kā divdesmit gadu pieredzi, gan pavisam jauni pasniedzēji, kas vēl paši apgūst pasniedzēja prasmes. Mirtego valodu kursi nodrošina ērtu un viegli pieejamu valodu apguvi, kas sniegs vēlamos rezultātus un būs lielisks solis pretī jauniem sasniegumiem.