Dzirkstele.lv ARHĪVS

Horoskops 26. novembris – 2. decembris

Astroloģe Inita Dilāne

2021. gada 26. novembris 16:51

507
Horoskops 26. novembris – 2. decembris

Auns ◆ Kāds cilvēks palīdzēs tikt skaidrībā ar aktuālo situāciju, kas pašam pagaidām nav atrisināma. Nedēļas vidū jauni pavērsieni partnerattiecībās mudinās mainīt ikdienas režīmu.

Vērsis ◆ Darbi ritēs kā pēc plāna, taču nezaudē modrību. Finansiāls ieguldījums nedēļas vidū būs ieguldījumu vērts, taču lielāks ieguvums būs vēlāk. Pacieties!

Dvīņi ◆ Brīvdienās labas ziņas saistībā ar kādu izdevīgu darījumu. Arī saviesīgs pasākums būs tieši laikā, lai atpūtinātu prātu no liekām domām. Saņemsi interesantu piedāvājumu.

Vēzis ◆ Nedēļas nogalē emocijas ļaus atgriezties pagātnē. Lai mazāks ir pārpratumu risks attiecībās ar līdzcilvēkiem, izrunā visas neskaidrības!

Lauva ◆ Ar plašu vērienu sasniegsi iecerēto mērķi profesionālajā jomā. Saskatīsi izaugsmes iespējas tur, kur pirms brīža likās bezcerīgi. Labas vēstis no potenciālā sadarbības partnera.

Jaunava ◆ Brīvdienās būs plānošanas darbi. Tiks ieviesta skaidrība jautājumos par mājokli. Attiecībās ar ģimeni izvairies no aizkarošām piezīmēm! Esi iejūtīgāks un saprotošāks!

Svari ◆ Iesaistīšanās radošā projektā diemžēl nesniegs gandarījumu. Darbavietā, ļaujoties pārmaiņām, noturēsies esošajā pozīcijā. Romantiskajās attiecībās iestāsies harmonija.

Skorpions ◆ Brīvdienās jauka kopā būšana ģimenes lokā. Profesionālajā jomā sasniegsi iecerēto rezultātu. Domāsi par iesaistīšanos labdarības akcijā. Novērtē to, kas tev tiek dots!

Strēlnieks ◆ Spēsi piepildīt sevi ar tik ļoti nepieciešamām emocijām. Darbavietā saņemtie komplimenti ļaus virzīties straujākiem soļiem uz priekšu. Paļaujies tikai uz sevi!

Mežāzis ◆ Atvaļinājuma brauciens būs daudz labāks nekā cerēts. Viss iegrozīsies tieši tā, kā nepieciešams, ja pat sākumā šķitīs citādāk. Finansiāli tēriņi šonedēļ būs lielāki, nekā biji domājis.

Ūdensvīrs ◆ Nedēļas nogalē paspīdēsi ar savām zināšanām. Tiks saņemts labs piedāvājums par darba iespējām ārvalstīs. Ģimenes saiknes stiprināsi ar vērtīgi pavadīto laiku kopā.

Zivis ◆ Izdevīgas sadarbības iespējas padarīs daudzveidīgāku ienākumu klāstu. Domāsi par kādu tālāku braucienu. Radošas izpausmes ļaus rast prieku un gūt gandarījumu.