Dzirkstele.lv ARHĪVS

Jaunu grāmatu sērija - veselībai

Tamāra Ulase

2010. gada 20. janvāris 16:42

579
Jaunu grāmatu sērija - veselībai

Dažkārt cilvēki lieliski orientējas sarežģītos juridiskos un grāmatvedības jautājumos, pārspēj savus konkurentus cīņā par jauniem tirgiem, rada ienesīgas biznesa idejas u.tt., taču kļūst bezspēcīgi, saskaroties ar veselības problēmām. Tiem, kuri vēlas izprast dažādu saslimšanu cēloņus un zināt, kā pasargāt sevi no saslimšanas un būt labā formā, izdevniecība Lietišķās informācijas dienests piedāvā jaunu grāmatu sēriju - Veselības sērija.

Jaunā grāmatu sērija tiek izdota sadarbībā ar SIA "Euroaptieka".  

Pirmā grāmata jaunajā Veselības sērijā ir Diabēts. Kā apturēt otrā tipa cukura diabētu?

 

"Jaunajā grāmatu sērijā tāpat kā līdz šim, savos izdevumos rakstot par visdažādākajiem likumdošanas un biznesa jautājumiem, sniegsim ekspertu atbildes un piedāvāsim  risinājumus vienkāršā un saprotamā valodā," informē "Lietišķās informācijas dienests" izpilddirektore Aiva Vīksna.

 

Jaunās Veselības sērijas uzdevums ir palīdzēt cilvēkiem labāk izprast konkrētās saslimšanas cēloņus un pasargāt sevi no tās, kā arī vienmēr būt "labā formā"."

 

Jaunās grāmatas autore Līga Ārente ir vecākā māsa Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas Klīnikas Gaiļezers Endokrinoloģijas nodaļā, kur strādā jau divdesmit sešus gadus. Viņa arī lasa lekcijas farmaceitiem, ģimenes ārstiem un māsām gan koledžā, gan universitātē. Līga Ārente ir Endokrinoloģijas un diabetoloģijas māsu apvienības prezidente.