Dzirkstele.lv ARHĪVS

Aiztur par sērijveida zādzībām plašā apkārtnē

2009. gada 11. novembris 16:47

632
Aiztur par sērijveida zādzībām plašā apkārtnē

Cēsu iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas darbinieki šā gada oktobrī aizturējusi personu grupu, kas tiek turēta aizdomās par sērijveida zādzību izdarīšanu no privātmājām, jaunceltnēm un uzņēmumu teritorijām gan Cēsu iecirkņa apkalpojamā teritorijā, gan blakus esošo iecirkņu apkalpojamās teritorijās.

Saistībā ar zādzību izdarīšanu ir aizturētas divas personas - 1975.gadā un 1963.gadā dzimuši vīrieši, kuriem kā drošības līdzekli tiesa piemērojusi apcietinājumu. Abas personas jau iepriekš bijušas policijas redzeslokā saistībā ar noziegumu izdarīšanu.  

Zādzības, par kuru izdarīšanu aizdomās tiek turētas minētās personas, izdarītas laika posmā no 2008. gada vai pat senāk.

 

Cēsu iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas darbinieki, veicot sankcionētu kratīšanu abu personu dzīvesvietā, izņēma dažādus priekšmetus, par kuriem policijai radās aizdomas, ka tie varētu būt zagti.

 

Starp izņemtajām mantām ir vadi, kabeļi, mērinstrumenti, celtniecības instrumenti, motorzāģi, zāle spļāvēji, lampas, ritenis, urbji, duškabīne un vēl vairākas citas saimniecībā noderīgas lietas.

 

Ja kādu no attēlos redzamajām mantām atpazīstat kā savu īpašumu, lūgums informēt tuvāko policijas iestādi vai Cēsu iecirkņa darbiniekus, zvanot pa tel. Nr. 64101202, 64101233, 22023172.

 

Tā kā nav iespējams publicēt visu izņemto mantu fotogrāfijas, lūgums iedzīvotājiem zvanīt uz norādītajiem tālruņa numuriem un vienoties par tikšanās laiku, lai varētu minētos priekšmetos apskatīt klātienē.