Dzirkstele.lv ARHĪVS

Traģiska autoavārija uz Gulbenes šosejas

2009. gada 23. septembris 10:45

4145
Traģiska autoavārija uz Gulbenes šosejas

Šorīt neilgi pēc 4.00 traģiska autoavārija notikusi uz autoceļa Smiltene - Gulbene. Negadījumā bojā gājis smagās automašīnas vadītājs. Kārtības policijas Gulbenes nodaļas vecākā inspektore Valda Gibala "Dzirkstelei" skaidroja, ka autoavārija uz ceļa Smiltene - Gulbene notikusi aiz Gulbenes novada robežas.

Portālā "www.ziemellatvija.lv" uzzinājām, ka sadursme notikusi Launkalnes pagastā pie Vārniņām. Autoavārijā iesaistītas divas smagās automašīnas, no kurām viena pēc trieciena nobraukusi no ceļa braucamās daļās un ietriekusies kokos. Notikuma vietā strādāja Valsts Ugunsdzēsības un glābšanas dienesta, kā arī policijas darbinieki.  

Automašīna stipri bojāta, bet tās vadītājs gājis bojā notikuma vietā. Mūsu rīcībā ir pagaidām oficiāli neapstiprināta informācija, ka tas ir kāds 1979. gadā dzimis Alūksnes rajona iedzīvotājs. Vīņa līdzbraucēja, arī 1979. gadā dzimusi sieviete, ievietota slimnīcā.

 

Vidzemes slimnīcā Valmierā uzzinājām, ka mediķiem lielākās bažas rada cietušās sievietes plauksta, kas aptuveni divas stundas bijusi saspiesta. Šobrīd plaukstā pulss esot sajūtams, kas dod cerības, ka asinsrite atjaunosies.

 

Negadījuma vietā sastaptie cilvēki pastāstīja, ka autoavārijas iemesls varētu būt no kādas automašīnas izkritušie baļķi.