Dzirkstele.lv ARHĪVS

Pasākuma laikā sabojā flīzes

Inita Savicka

2009. gada 15. jūnijs 17:57

1101
Pasākuma laikā sabojā flīzes

Pagājušās nedēļas nogalē naktī no piektdienas uz sestdienu, kad Gulbenes kultūras namā notika vienas no pilsētas skolām 9.klašu izlaiduma svinības un pēc tam pasākums, tika sabojātas flīzes uzbraucamajam invalīdu celiņam. Materiālie zaudējumi tiek lēsti 200 latu apmērā.

Gulbenes kultūras nama direktors Egons Kliesmets "Dzirkstelei" stāsta, ka pēc trijiem naktī uzbraucamajam invalīdu celiņam tika sapostīta apmales mala. Tika izsaukta arī policija, un ir iesniegts iesniegums par šo faktu.

 

"Ir sabojātas trīs akmens plāksnes. Viena šāda plāksne ir pusmetru plata un metru gara. Tā apmēram maksā no 30 līdz 50 latiem. Protams, vēl jāpierēķina klāt arī darbs. Ja atradīs, kas ir vainīgs, tad, protams, šī naudas summa tiks no viņa arī piedzīta, bet, ja nē, tad zaudējumi būs jāsedz no sava budžeta," saka E.Kliesmets.


Kultūras nama direktors stāsta, lai arī pasākumos kārtību skatās apsargs, katram klāt piestāvēt nav iespējams. Kultūras namā ir bijuši gadījumi, kad nakts pasākumu laikā arī tualešu telpā tiek kaut kas salauzts.


Arī ēkai Ābeļu ielā numur 4, kur atrodas Ābeļu aptieka un frizētava, nesen tika nokrāsota fasāde. Diemžēl uzreiz uzradās ķēpātāji, kuri tikko nokrāsoto fasādi pacentās apzīmēt.