Dzirkstele.lv ARHĪVS

Izstrādā jaunu koncepciju svara samazināšanai

2009. gada 25. maijs 10:57

2140
Izstrādā jaunu koncepciju svara samazināšanai

Pēc rūpīga izstrādes procesa SIA „Silvanols" radījis divus jaunus dabas vielu produktus, kas palīdz cīnīties ar lieko svaru lietojot to kompleksi ar fiziskām aktivitātēm un pilnvērtīgu uzturu. Silvaslim Day un Silvaslim Night produkti ir īpaši savas koncepcijas dēļ, jo piedāvā divus savstarpēji papildinošus produktus, no kuriem viens rūpējās par organisma bioķīmisko reakciju optimizāciju un metabolisma procesu aktivizāciju dienā, bet otrs - naktī.

Produktu efektivitāti nodrošina sastāvs, kas radīts izmantojot tikai dabas vielu komponentes.


Silvaslim Day sastāvā esošie greipfrūta un guarānas ekstrakti (satur fermentus, kas palīdz ātrāk sašķelt uzņemto uzturu), C vitamīns, kā arī dabīgais enzīms bromelaīns aktivizē vielmaiņas procesus un neļauj izgulsnēties taukiem. L-karnitīns un koenzīms Q10 paātrina tauku sadedzināšanu. Spirulīna (zilzaļā aļģe) nodrošina ar vitamīniem, minerālvielām, neaizvietojamām aminoskābes un nepiesātinātajām taukskābēm, kuras pietrūkst diētas laikā. Guarānas ekstraktā esošais kofeīns mazina apetīti (uzturot asinīs lielāku glikozes līmeni). Koenzīms Q10 piedalās ATF sintēzē, apgādā organismu ar papildus enerģiju. C vitamīns un koenzīms Q10, kā arī greipfrūta ekstraktā esošie bioflavonoīdi ir spēcīgi antioksidanti, pasargā organismu no apkārtējā vides kaitīgās ietekmes


Silvaslim Night esošās Garcīnijas ekstrakta aktīvā viela hidroksicitronskābe kavē tauku sintēzi no ogļhidrātiem (glikozes), kuri tiek novirzīti uz glikogēna veidošanos. Rezultātā cilvēkam veidojas ilgāka sāta sajūta un mazinās apetīte. Hitozāns saista ar uzturu uzņemtos taukus, neļaujot tiem uzkrāties organismā.


Vīnogu kauliņu ekstrakts satur proantocianidīnu spēcīgu antioksidantu, kas palīdz saglabāt ādas elastību. Melisas ekstrakts stimulē gremošanas sistēmas darbību, kā arī nodrošina veselīgu miegu.


Silvaslim Day un Silvaslim Night piemēroti lietošanai arī vīriešiem.