Dzirkstele.lv ARHĪVS

Rīgas "Dinamo" uzvar Kontinentālās Hokeja līgas līderus

2008. gada 15. septembris 07:55

441
Rīgas "Dinamo" uzvar Kontinentālās Hokeja līgas līderus

Rīgas Dinamo hokejistiem otrā uzvara pēc kārtas savā laukumā. Ar rezultātu 2:0 pārspēti vieni no līgas favorītiem Maskavas apgabala Atlant.

Spēli ar lielāku ātrumu un precīzāku saspēli sāka viesi. Pirmā perioda gaitā Atlant bija divi vairākumi, kuros lielisku spēli bija jādemonstrē Edgaram Masaļskim. Savukārt pie Dinamo vairākumiem Atlant spēlētāji, kā jau pirms cīņas brīdināja rīdzinieku galvenais treneris Jūliuss Šuplers, ļoti aktīvi aizsargājās, neļaujot mūsu spēlētājiem izvērsties pretinieku zonā.

 

Otrajā periodā spēle izlīdzinājās - Atlant spēlētājiem sāka klibot spēles disciplīna, un pēc daudziem noraidījumiem viņu spēle kļuva mazāk bīstama. Dinamo bija lieliska iespēja izvirzīties vadībā, taču netika realizēts skaitliskais vairākums 5:3.

 

Kas neizdevās otrajā periodā, izdevās trešajā. 50. minūtē pēc lieliskas vairākuma izspēles vārtus guva Filips Novāks. Tuvojoties spēles izskaņai Atlant atkal nopelnīja sev lielo mazākumu, un divu vīru pārsvaru realizēja Dinamo uzbrukuma līderis Marsels Hosa.

 

Par labākajiem spēlātājiem abu komandu rindās tika atzīti abi vārtsargi - Masaļskis, kuram pirmā sausā spēle sezonā, un Rejs Emerijs.

 

Dinamo Rīga - Atlant (Maskavas apgabals) 2:0 (0:0; 0:0; 2:0)

 

Vārti: 1:0 Novāks Filips (Hosa Marsels, Elisons Mets, vair.) 49:41; 2:0 Hosa Marsels (Elisons Mets, Hartigans Marks, vair.) 57:47.

 

Vārtsargi: Masaļskis Edgars - Emerijs Rejs

Soda minūtes: 10:16