Dzirkstele.lv ARHĪVS

"Skandi Auto Rally Team" rallijā "Sarma 2008" pārstāvēs tikai Jāņa Kārkliņa un Jāņa Krastiņa ekipāža

Tamāra Ulase

2008. gada 14. februāris 15:44

317
"Skandi Auto Rally Team"  rallijā "Sarma 2008" pārstāvēs tikai Jāņa Kārkliņa un Jāņa Krastiņa ekipāža

Rallija komanda "Skandi Auto Rally Team", kas pagājušajā gadā izcīnīja uzvaru komandu vērtējumā, nolēmusi ar jaunu sparu atgriezties LMT Latvijas rallija čempionātā un cīnīties N4 klasē, tajā pašā laikā neaizmirstot par vairāk kā gadu atpakaļ iesākto WRC projektu.

Jānis Kārkliņš ar Jāni Krastiņu ir aizvadījuši pirmās treniņu sesijas, gan ar treniņu auto, gan jauno rallija spēkratu. 

 

"Mums treniņos ļoti palīdzēja Ivars Vasaraudzis, kurš iemācīja kā apieties ar jauno tehniku, parādīja, ko pagaidām varam izmantot un izdarīt, kā arī to, ko varēsim izmantot nākotnē. Esmu sapratis, kā trasē uzvedās pilnpiedziņas auto un kopā ar savu stūrmani esam ieviesuši vajadzīgās korekcijas stenogrammā. Esmu iepazinies arī ar mūsu jauno rallija automobili un uzskatu, ka, lai arī treniņu rezultāti ir ļoti labi, vēl ir daudz jātrenējas. Pirmie divi ralliji tiks veltīti tikai tam, lai pierastu pie lielākas jaudas un savādākas automašīnas uzvedības trasē," par treniņu gaitu un rezultātiem stāsta Jānis Kārkliņš.

 

 

Plānots, ka jaunais rallija talants piedalīsies ne vien visos Latvijas rallija čempionāta posmos, bet arī visās rallijsprinta sacensībās.

 

"Rallijā "Sarma 2008", kas 16. un 17. februārī norisināsies Gulbenes apkaimē, "Skandi Auto Rally Team" pārstāvēs tikai Jāņa Kārkliņa un Jāņa Krastiņa ekipāža, jo pagaidām no Somijas ir saņemta tikai pirmā no divām rallija automašīnām un tā nodota Jāņa Kārkliņa rīcībā, jo šis jaunais rallija pilots nedrīkst izlaist nevienu ralliju. Kopumā Gulbenē startēs 49 vieglās rallija automašīnas un 13 apvidus automašīnas," informē "Skandi Auto Rally Team" preses sekretārs Ģirts Avotiņš.