Dzirkstele.lv ARHĪVS

Smilšu volejbolā "Gulbenes kauss" beidzies

Laura Kļaviņa

2007. gada 27. augusts 17:59

2087
Smilšu volejbolā "Gulbenes kauss" beidzies

Gulbenes pilsētas stadionā 25. un 26.augustā smilšu volejbolā "Gulbenes kauss" finālkārtā sacentās vīrieši un sievietes.

 

Pasākuma organizators Dzintars Vasiļjevs informē, ka visā sezonā bija 26 sieviešu komandas no Lizuma, Gulbenes, Valmieras, Smiltenes, Saldus un Tukuma apvienotā komanda, bet vīriešu konkurence bija 16 komandu liela no Gulbenes, Lejasciema, Stāķiem, Lizuma, Balviem, Bērzpils un Madonas.

 

Sieviešu posmā nevienu reizi neviena komanda neuzvarēja vairākas reizes, katrs posms bija ar savu līderi.

 

Vīriešu pēdējā posmā izvērtās intriga par 1., 2. un 3.vietu, jo katrai komandai bija viens zaudējums, tādēļ nācās skaitīt mazos punktus.

 

Kopvērtējumā 1.vietu pēdējā posmā izcīnīja Bērzpils komanda "Pumpuriņš", kurā startē Raitis Tiltiņš, Reinis Sausiņš un Rakstiņš, 2.vieta - Gulbenes komandai "Marķīzs" - Dzintars Vasiļjevs un Kārlis Karolis, 3.vieta - madoniešiem "Signāls" - Edgars Līcītis un Vasīlijs Trusovs, 4.vieta - madoniešiem Jānim Ivanovam un Edgaram Lūsim un 5.vieta - gulbeniešiem Jānim Ginevičam un Armandam Uiskam.

 

Kopvērtējumā 1.vietu un "Gulbenes kausu" izcīnīja Balvu komanda "ATU" Balvi, kurā startē Gatis Stepanovs, Arnis Voika un Gints Barinskis, 2.vieta - komandai "Marķīzs", 3.vieta - "Pumpuriņam", 4.vieta - Jānim Ginevičam un Armandam Uiskam.

 

Sieviešu pēdēja posmā piedalījās 16 komandas, kuras tika sadalītas trīs apakšgrupās, no kurām pirmās vietas automātiski iekļuva sešniekā, bet otrās ar trešajām spēlēja krustus.

 

Sešnieks vēlreiz spēlēja apli un 1.vietu izcīnīja Gulbenes komanda "Basās", kuru pārstāvēja Solvita Vīcupa un Inese Ubaga, 2. un 3.vieta skaitīja mazos punktus, kā rezultātā 2.vietu ieguva komanda "Memo" - Agnese Melne un Evija Morozova, 3.vietu "Rozā Zilonēni" - Laura Stradiņa un Agnija Dobrovoļska.

 

Kopvērtējumā 1.vietu sieviešu konkurencē ieguva Lizuma komanda "Ellība" - Elīna Morozova, Līga Blūma un Baiba Mālkalne, 2.vieta - komandai "Basās", 3.vieta - "Memo", 4.vieta - "Rozā Zilonēni", 5.vieta - Aija Cirpone un Daiga Ņikitina, 6.vieta - Sanda Rogozina un Liene Niedra, 7.vieta - Sandra Vaivode un Inita Medne, 8.vieta - Lauma Lazdiņa un Laura Puniņa, 9.vieta - Arta Buklagina, Anete Jukse un Ramona Penteļejeva, 10.vieta - Mairita Buklagina, Madara Strade un Zane Žīgure, 11.vieta - Sveta Bēniņa, Anete Mičule un Aiga Blumberga, 12.vieta - Vika Jakovļeva, Madara Zukure un Alise Vilde, 13.vieta - Ieva Trule, Viktorija Medvedeva un Ina Gailīte.

 

"Kopvērtējumā piedalījās 13 Gulbenes rajona komandas.

 

Treneres Ārija Samsonova un Līvija Grīnberga visu vasaru sekoja līdzi meiteņu sniegumiem.

 

Liels paldies stadiona darbiniekiem, SIA "Vidzemes būvnieks" valdes priekšsēdētājam Jānim Boktam un rajona padomei par atbalstu," saka Dz.Vasiļjevs.