Dzirkstele.lv ARHĪVS

"Forte" solists eksfabrikants Zix savās kāzās mīļotajai velta dziesmu

Diāna Odumiņa

2007. gada 20. augusts 19:24

4827
"Forte" solists eksfabrikants Zix savās kāzās mīļotajai velta dziesmu

Sestdien, 18. augustā, Jēkabpils Romas katoļu baznīcā jāvārdu no savas izredzētās saņēma un viņu uz mūžu mīlēt solījās grupas "Forte" solists, bijušais realitātes šova "Talantu fabrika" finālists Zix jeb Zigmārs Liepiņš.

 

 

Viņš gredzenus mijis ar madonieti, "Peugeot" Cēsu autosalona mārketinga daļas vadītāju Ēriku Madernieci, kurā viņš ieskatījies pirms gada Madonas pilsētas svētkos, kad Zix tikko bija pārcēlies uz dzīvi Madonā.  

Jaunlaulāto draugs, kāzu viesis un Zix kolēģis no grupas "Forte" Jānis Kļaviņš stāsta, ka kāzas divas dienas svinētas Vecpiebalgas pusē. Tās noritējušas mūsdienīgi, bijis daudz jautrības un pārsteigumu. Piedalījās aptuveni 80 kāzu viesu - radi un tuvākie draugi. Ar azartu viņi iesaistījas gan dažādās spēlēs un rotaļās, gan aktīvi dejojuši, kā arī dziedājuši karaoke. Kā jau tas parasts kāzās, kaut neveiksmīgs, tomēr bijis arī mēģinājums nozagt līgavu.

 

Savai jaunajai sieviņai par godu un kāzu viesiem par prieku nelielu inprovizētu nakts koncertu kopā ar grupu "Forte" sniedza arī pats Zix. Pēc mičošanas viņš savai mīļotajai veltīja Raimonda Paula dziesmu ar Guntara Rača vārdiem "Es gribu tā tevi mīlēt".

 

Diāna Odumiņa