Dzirkstele.lv ARHĪVS

Madonas kauss pieder gulbenietēm

Laura Kļaviņa

2007. gada 16. augusts 16:24

1576
Madonas kauss pieder gulbenietēm

Visu vasaru Madonā notika turnīrs pludmales volejbolā "Madonas kauss". Vakar bija fināls, kurā varēja piedalīties tās komandas, kuras bija piedalījušās vismaz trijos posmos.

""Madonas kauss" pludmales volejbolā pieder Gulbenes komandai "Tieši rokās", kuru pārstāvēja Una Markova, Aija Cirpone, Daiga Ņikitina un Sandra Vaivode. Līderos turējās arī komanda "Basās" - Solvita Vīcupa, Inese Ubaga un Inita Medne un "Rozā zilonēni" - Agnija Dobrovoļska, Laura Stradiņa un Sanda Rogozina. Diemžēl šīs meitenes finālā nepiedalījās, jo viņām pietrūka viena posma," informē "Gulbenes kausa" organizators Dzintars Vasiļjevs.

 

Sestdien Balvu rajona kausā Gulbenes komanda "Marķīzs", kurā startē Dzintars Vasiļjevs un Kārlis Karolis, izcīnīja 6.vietu. Viņi ir izcīnījuši vietu fināla turnīrā , kas notiks 19.augustā.

 

"Liels paldies SIA "Vidzemes būvnieks" valdes priekšsēdētājam Jānim Boktam un Gulbenes rajona bērnu un jaunatnes sporta skolas vadītājam Normundam Aizpuram un Gulbenes stadiona darbiniekiem par atbalstu," saka Dz.Vasiļjevs.