Dzirkstele.lv ARHĪVS

Tagad arī Gulbenes iedzīvotājiem pieejams SEB iemaksu/izmaksu bankomāts

SEB banka

2013. gada 8. augusts 15:42

1
Tagad arī Gulbenes iedzīvotājiem pieejams SEB iemaksu/izmaksu bankomāts

Apzinot klientu pieprasījumu pēc finanšu pakalpojumiem, SEB banka, sākot ar jūliju, Gulbenes pilsētas un novada iedzīvotājiem un uzņēmumiem sniedz iespēju izmantot SEB bankas naudas iemaksas un izmaksas bankomātu un internetbankas terminālu jebkurā diennakts laikā. Jaunais bankomāts un Ibankas termināls atrodas Gulbenes novada domes ēkas telpās Ozolu ielā 2a, tieši pretī SEB bankas Gulbenes filiālei.
Līdz šim esošais SEB bankas naudas izmaksas bankomāts (Ozolu ielā 1) tiek nomainīts pret naudas iemaksas un izmaksas bankomātu (Ozolu iela 2a), sniedzot novada iedzīvotājiem un uzņēmumiem vēl vairāk iespēju - ne tikai izņemt skaidru naudu, bet arī bez maksas iemaksāt to savā kontā. Kopumā Vidzemes reģionā* ir izvietoti 27 SEB bankas bankomāti, no kuriem 6 - Alūksnē, Cēsīs, Smiltenē, Valmierā, Madonā un Gulbenē - ir ar naudas iemaksas un izmaksas funkciju.
SEB bankas Gulbenes filiāles vadītāja Skaidrīte Pilāte: „SEB bankas dati liecina, ka, salīdzinot ar 2012.gada pirmo pusgadu, 2013.gada pirmajā pusgadā naudas apjoms, ko SEB bankas klienti iemaksājuši bankomātos, palielinājies par 35% - tas pierāda, ka šis finanšu pakalpojums klientu vidū kļūst arvien populārāks. Iedzīvotāji labprātāk izmanto attālinātās apkalpošanas priekšrocības, naudu kontā iemaksājot caur bankomātu, nevis dodoties uz filiāli. Iemaksu/izmaksu bankomāta uzstādīšana pirms eiro ieviešanas posmā Gulbenes iedzīvotājiem sagatavošanos eiro ieviešanai padarīs ērtāku un vieglāku. Jau šobrīd rosinām klientus izskatīt savus skaidrās naudas uzkrājumus un skaidras naudas iemaksas kontos, neatstājot liekus naudas uzkrājumus latos."


Blakus bankomātam ir izvietots Ibankas termināls. Bankomāts un Ibankas termināls darbojas katru dienu 24 stundas diennaktī, sniedzot klientiem iespēju bez maksas iemaksāt naudu savā kontā un uzreiz izmantot arī Ibankas pakalpojums, piemēram, veikt rēķinu apmaksu, naudas pārskaitījumus, kā arī citus darījumus.

SEB banka ir pārstāvēta visās lielākajās Latvijas pilsētās, klienti tiek apkalpoti 43 filiālēs un klientu apkalpošanas centros, no kuriem 15 atrodas Rīgā un 28 reģionos. Tāpat klientiem ir iespēja izmantot 34 elektroniskos klientu apkalpošanas centrus, kur ir pieejams internetbankas termināls un naudas iemaksas un izmaksas bankomāts. Kopumā Latvijā ir uzstādīti 242 SEB bankomāti, no kuriem 57 ir ar iemaksu/izmaksu funkciju (19 atrodas Rīgā un 38 ārpus galvaspilsētas). Skaidras naudas iemaksu šajos bankomātos var veikt bez komisijas maksas.


*iedalījums pēc Ministru Kabineta rīkojuma Nr. 271 „Par Latvijas Republikas statistiskajiem reģioniem un tajos ietilpstošajām administratīvajām vienībām".