Dzirkstele.lv ARHĪVS

Strītbols: notiek ceturtais sacensību posms

Dace Anča

2013. gada 12. augusts 16:13

24
Strītbols: notiek ceturtais sacensību posms

Ir beidzies Gulbenes pilsētas atklāto kausa izcīņas sacensību strītbolā ceturtais posms, kas šoreiz pulcēja sešas vīriešu un sešas dāmu komandas.


Kungu konkurencē 3.vietu izcīnīja komanda „Mazais” (Pēteris Zvirgzdiņš, Krišjānis Graumanis, Dainis Mikolajs un Ervīns Ivanovs), 2.vietu ieguva komanda „Gulbenes bosi” (Alvis Šmagris, Krišs Matisons, Jānis Melngailis un Oskars Zurkovs). Par posma uzvarētājiem kļuva vieskomanda no Cesvaines (Raivis Ketsko, Artis Bahvalovs un Raivis Kampāns). Jāpiebilst, ka šajā posmā nepiedalījās iepriekšējo divu posmu uzvarētāji komanda „Nareka”.


Dāmu konkurencē 1.vietu izcīnīja komanda „Iekšlietu ministrija”, bet 2.vietu ieguva „Kailā Jūdze” (abas komandas no Alūksnes), 3.vietā šajā posmā - komanda „Ķiršu groziņš” (Eva Kozlovska, Ieva Trule, Arta Kublačova un Madara Umure).


Arī šajā posmā tika izspēlēts „Naudas bumbas” konkurss. Šoreiz starp desmit labākajiem uzvaru guva Pēteris Zvirgzdiņš (komanda „Mazais”).


Trīspunktu metienu konkursā tika izspēlētas pēdējās ceļazīmes uz finālposmu. No 4.kārtas finālam kvalificējās Sandis Drīzulis, Oskars Zurkovs un Krišjānis Graumanis.


Paldies sacensību organizatoru vārdā par sniegto atbalstu veikalam „Gauja”, kafejnīcai „Rodi” un Gulbenes sporta centram!


Nākamais – piektais - posms notiks 24.augustā.