Dzirkstele.lv ARHĪVS

Dodas uz Poliju un Vāciju

Inita Savicka

2013. gada 20. augusts 00:00

69
Dodas uz Poliju un Vāciju

No 24. līdz 25.augustam Gulbenes novada delegācija piecu cilvēku sastāvā dosies uz Gulbenes novada sadraudzības pašvaldību Kentšinu (Polija), kur norisināsies starptautiskā Kentšinas rajona partneru tikšanās un tradicionālie Ražas svētki.
Novada sabiedrisko attiecību speciāliste Gunta Krevica informē, ka Gulbenes novadu tikšanās laikā pārstāvēs arī Gulbenes novada domes priekšsēdētāja vietnieks Andis Caunītis, novada domes izpilddirektore Sarmīte Krišāne, novada domes deputāts Normunds Mazūrs un mūziķes – Lelde Timofejeva un Sabīne Krilova.
Savukārt novada senioru delegācija no 19. līdz 26.augustam dosies ārpus Latvijas robežām, lai piedalītos starptautiskajā senioru festivālā Berlīnē.  Novada senioru biedrības “Atspulgs 5” valdes priekšsēdētāja Anna Vīgante stāsta, ka, izmantojot biedrības „Atspulgs 5” sakarus ar bijušajiem novadniekiem, kuri tagad dzīvo Vācijā, ir izdevies īstenot ieceri – doties uz starptautisko senioru festivālu. Pa ceļam uz Vāciju tiks apciemoti draugi Kentšinā. “Tur 20.augustā piedalīsimies pasākumā, kurā uzstāsies arī Gulbenes kultūras centra senioru deju kolektīvs „Vērdiņš”, Lejasciema kultūras nama senioru jauktais vokālais ansamblis „Satekas” un Daukstu pagasta folkloras kopa „Līgo”,” saka  A.Vīgante.