Dzirkstele.lv ARHĪVS

Laimē futbola apavus visai komandai

Evita Brokāne

2013. gada 23. augusts 00:00

62
Laimē futbola apavus visai komandai

Pagājušajā sestdienā Zemgales olimpiskā centra futbola stadionā beidzās piektais atklātais amatieru čempionāts minifutbolā „Mītava Open 2013”.
Visu dienu par čempiona titulu cīnījās 18 komandas, kuras sešos atlases posmos izcīnīja godalgotas vietas un ceļazīmi uz lielo finālu. Starp finālistiem bija arī mūsu puses komanda „Zellis/ Stradi”.
“Mītava Open 2013” zelta medaļas, lielo kausu un naudas balvu – 1500 latus - ieguva komanda “Garāža” no Rīgas. „Zellis/ Stradi” no savas apakšgrupas izgāja 2.vietā. Ceturtdaļfinālā viņiem pretī stājās komanda no Ludzas „Zveri/ Ariols”, kas iepriekš jau ir bijuši čempioni un šogad ierindojās 2.vietā. Šajā spēlē „Zellis/ Stradi” ar 0:1 zaudēja un tālāk netika, informē komandas kapteinis Ser-gejs Kauliņš. Taču kopumā komanda ar startu šajā turnīrā ir apmierināta. Jāpiebilst, ka pirmo uzvaru apakšgrupā komanda izcīnīja pār šīgada čempioniem „Garāžu”, turklāt viņiem pret „Zelli/ Stradiem” bija vienīgais zaudējums visā finālturnīrā.
Visa čempionāta laikā komandām bija iespēja piedalīties “Sport 2000” akcijā, kur, iepērkoties par 100 latiem, varēja laimēt futbola apavus visai komandai. Fināla dienā Renārs Kaupers un Kaspars Roga izlozēja vienu laimīgo komandu, un tā bija “Zellis/Stradi.” Komanda ir gandarīta, ka izdevies iegūt šo balvu, tas ir labs ieguvums komandai.
Komandā spēlēja Valentīns Surovs, Einārs Zaķis, Mārcis Graudiņš, Dzintars Peksts, S.Kauliņš, Raitis Šolins, Renārs Šķenders, Andis Makss, Valērijs Sircovs, Edijs Aleksāns, Ingars Andževs un Edgars Keišs. Komanda pateicas par atbalstu SIA „KIRA TAXI 1” un SIA “Jana-S”.