Dzirkstele.lv ARHĪVS

Komandā - līderu maiņa

Evita Brokāne

2013. gada 27. augusts 00:00

3
Komandā -  līderu maiņa

“SEB MTB” maratona pēdējais posms norisināsies 22.septembrī Tukumā. Sacensībās startēs arī komandas „Gulbene “Šķēps”” dalībnieki.
Komandas sportisti startēja arī iepriekšējā sacensību posmā Smiltenē un uzrādīja labus rezultātus. Komandu vērtējumā 143 komandu konkurencē tautas distancē pēc pieciem sacensību posmiem Gulbenes komanda ieņem 24.vietu, kas ir ļoti labs rezultāts. Pēc pieciem posmiem labākais rezultāts starp Gulbenes komandas pārstāvjiem ir Kasparam Beitānam, kurš sacensību kopvērtējumā šobrīd ieņem 151.vietu, tālāk seko Imants Kublačovs, kurš ieņem 159.vietu. Jāpiebilst, ka līdz pēdējam posmam Smiltenē Gulbenes komandā līderis bija Imants, tagad Kaspars viņu ir apsteidzis. Nākamais labākais rezultāts komandā ir Aināram Priedeslaipam (189.vieta), 211.vietā ir Ričards Mūrnieks, 270.vietā – Raivis Ančs.
Līdztekus startiem „SEB MTB” maratonā Gulbenes sportisti startē arī dažādās citās sacensībās un gūst labus rezultātus. Tiek plānots startēt arī Latvijas riteņbraucēju vienības braucienā 8.septembrī Siguldā.