Dzirkstele.lv ARHĪVS

Jau var pieteikties "Iespējamās misijas" 7.iesaukumam

Tamāra Ulase

2013. gada 11. oktobris 17:00

425
Jau var pieteikties "Iespējamās misijas" 7.iesaukumam

Šodien, 11. oktobrī,  noslēdzas izglītības programmas Iespējamā misija rīkotā akcija „Iedvesmo mācīties!“, kurā 30 uzņēmumu vadītāji, ideju līderi, savas jomas profesionāļi, kā arī valsts amatpersonas vadīja vienu mācību stundu. Šajās stundās piedalījās vairāk nekā 700 skolēni 26 skolās visā Latvijā. Gulbenes novadā Lizuma vidusskolā stundu pasniedza Latvijas Nacionālās bibliotēkas direktors Andris Vilks. Par to informē "Iespējamās misijas" Partnerības un komunikācijas vadītājaEgija Saļņikova.
Akcijas mērķis bija iedrošināt skolēnus izvirzīt sev augstus mērķus un iedvesmot, kā arī paplašināt jauniešu pieredzes loku, dodot iespēju tikties ar dažādiem savas jomas speciālistiem.
"Jau no pirmdienas, 14. oktobra, aicinām jauniešu pieņemt izaicinājumu un kļūt par Iespējamās misijas skolotājiem! Šogad īpaši gaidām pieteikumus no eksakto jomu pārstāvjiem. Sīkāku informāciju par atlases kritērijiem un elektronisko pieteikšanās anketu pirmdien meklējiet mājas lapā piesakies.iespejamamisija.lv," aicina E.Saļņikova.