Dzirkstele.lv ARHĪVS

Organizē kopīgu paadīšanu

Jolanta Brūniņa

2013. gada 22. oktobris 12:35

121
Organizē kopīgu paadīšanu

"Nu, kad ir palicis pavisam vēss, velku ārā adīkli un sāku adīt. Zeķes, cimdus, džemperus, jakas šalles un ne tikai. Adīsim kopā!
Biedrība „Darām kopā” 2.novembrī plkst.10:00 Gulbenes bibliotēkas otrā stāva zālē organizē kopīgu paadīšanu un aicina arī Tevi.

Atnāc, ja adāmadatas esi turējusi rokās tikai skolā, bet gribētu iemācīties ko vairāk! Nāc droši, ja zini visu par adīšanu un esi gatava padalīties zināšanās ar citiem! Nāc, ja vēlies pavadīt sestdienas priekšpusdienu, domubiedru kompānijā darot to, kas Tev patīk!

Noteikti paņem līdzi dziju un adatas, iesāktos un pabeigtos adījumus- tos, kas ir palielīšanās vērti un arī tos, kurus kāda iemesla dēļ nevari vien pabeigt! Ņem līdzi ideju, ko gribētu īstenot, un visas kopā izdomāsim, kā to vislabāk izdarīt.

Ja idejas nav, kopīgi adīsim heksagonus- sešstūrainus gabaliņus, kurus sakombinējot, var veidot, ko vien sirds kāro- zeķes, jakas, pončo, tunikas, kleitas. Viss atkarīgs no izdomas. Heksagonu adīšanai Tev būs nepieciešamas 4 zeķu adatas un dzija (labi sanāk no krāsainās zeķu dzijas ar krāsu pārejām).